Jedinica intenzivne nege za novorođene bebe, Akademi Hospital , je na raspolaganju ze pružanje usluge sa svojom opremom i iskusnim medicinskim kadrom (doktori specijalisti i medicinske sestre). Cilj ovog odeljenja, jedinice za intenzivnu negu novorođenčadi je da se brinemo,dovedemo i smestimo najmlađe bebe koje su ugledale svet svojim očima pre vremena, ili bebe rođene u pravo vreme, kako bismo osigurali najbolju, kvalitetnu i posvećenu uslugu kako bi ove bebe nastavile svoj zdravi život.

Ova jedinica intenzivne nege radi 24 sata pod nadzorom iskusnih doktora specijalista i iskusnih medicinskih sestara, u toku nadzora primenjujemo najefikasnije principe lečenja.

Naša bolnica,Akademi Hospital ima za cilj da pruži najbolje i najpogodnije usluge našim bebama kojima je potrebna intenzivna nega, zajedno sa savremenom i naprednom tehnološkom podrškom novorođenčadi , sa ciljem podizanja standarda postnatalne nege za Vas i Vašu bebu.

U našoj jedinici pružamo usluge analize i dobijanja rezultata u najkraćem roku ,određivanje dijagnoze i adekvatno lečenje potrebno za naše bebe, u svakoj fazi ove procedure u kontaktu smo sa porodicom bebe dajući informacije o procesu lečenja.

Kao Akademi Hospital nudimo sve potrebne medicinske i hirurške tretmane neophodne za naše bebe uz nadzor 24/7 sata dnevno, 365 dana godišnje, razvijamo naše medicinske usluge u skladu sa svetskim standardima, istovremeno prosleđujemo informacije porodicama u vezi procesa lečenja i momentalnog stanja bebe.