KIRURGJIA PLASTIKE DHE REKONSTRUKTIVE

Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive pranë spitalit tonë, Akademi Hospital, bënë përpjekje të rivendosë formën dhe funksionet e çdo pjese të trupit shkaku i deformiteteve të ndryshme,sëmundjeve, aksidentit ose anomalive kongjenitale në trupin e njeriut. Akademi Hospital me kuadrin profesional synon të ofrojë shërbimin më cilësor në Kirurgjin Plastike dhe Rekonstruktive duke përdorur metodat më të reja të trajtimit dhe pajisjet më moderne teknologjike.

Kirurgjia plastike është ndërhyrje e cila shërben për të përmirsuar pamjen e një personi. Termi “plastik” rrjedh nga fjala Greke “plasticos” që do të thotë “formim”. Operacionet kirurgjikale plastike janë praktikuar që nga qytetërimet Indiane dhe Romake shekuj më parë.

Çfarë është Kirurgjia Estetike / Kirurgjia Rekonstruktive ?

Kirurgjia estetike aplikohet për të riformuar strukturat normale të trupit ose/dhe për të përmirësuar pamjen dhe vetëbesimin e personit. Por,ajo kurrë nuk mund ta kthejë kohën; nuk mund të krijojë një ” TI” të ri. Mund të jetë vetëm një kontribut pozitiv për pamjen Tuaj dhe për t’ju bërë të ndiheni mirë.

Kirurgjia rekonstruktive përfshin operacione, trauma, infeksione, tumore ose anomali të tjera që ndodhin në trup për shkak të çrregullimeve kongjenitale dhe zhvillimore,në këtë rast ndërhyrja operative bëhet për të arritur pamjen dhe funksionin e afërt.

Estetika                                

-Estetika e fytyrës             

Estetika e laprës së veshit  

– Facelift

 Rekonstruktive

-Estetika e hundës 

-Estetika e gjoksit         

– Estetika e trupit

 – Mezoterapia    

 Rekonstruktive

Rindërtimi dhe Riparimi Kirurgjikal

Kirurgjia e dorës

– Djegiet

– Frakturat e fytyrës

Plagët diabetike

– Shtrëngimi i stomakut

– Liposuksion

– Laser lipoliza

– Mbushjet me Botox