Shërbim i sigurt, cilësor dhe ekonomik

Në besimin dhe sigurinë që është dëgjuar për institucionin tonë, ne e shprehim mirënjohjen nga ana ynë për POPULLIN E KOCAEL-it që na bënë “Kentin Hastanesi” (“Spitalin e Qytetit”), dhe të cilët gjithmonë na mbajnë dhe na bëjnë të ndjehemi të eksituar sikur në ditët e para të fillimit të punës.

Kontakti

    [kswr_carouselslider crsl_speed=”300″ crsl_autoplayspeed=”5000″ crsl_slidestoscroll_type=”section” crsl_desk_slidestoshow=”4″ crsl_tablet_slidestoshow=”4″ crsl_mobile_slidestoshow=”2″ crsl_slides_margin=”15″ crsl_arrows_style=”style3″ crsl_arrows_size=”15″ crsl_arrows_bgsize=”35″ crsl_arrows_clr=”#000000″ crsl_arrows_bgclr=”rgba(255,255,255,0.9)” crsl_arrows_br_radius=”0″ crsl_arrows_position=”middletwo” crsl_tablet_breakpoint=”995″ crsl_phone_breakpoint=”550″ crsl_infinite=”true” crsl_autoplay=”true” crsl_adaptiveheight=”true” crsl_centermode=”false” crsl_container_margin=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” crsl_dots_enable=”false” crsl_arrows_enable=”true”]
    [/kswr_carouselslider]