PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA

 In Genel

Odeljenje plastične i rekonstruktivne hirurgije Akademi Hospital, pokušava da obnovi oblik i funkcije bilo kojeg dela tela u slučaju deformiteta zbog bolesti, nesreće ili urođenih anomalija. Akademi Hospital sa svojom iskusnom ekipom stručnjaka u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije  ima za cilj da Vam ponudi najbolju uslugu i tretman.

Plastična hirurgija koristi ovaj zahvat sa namerom da bi poboljšao izgled osobe. Sama reč “Plastika” ima koren od Grčke reči ‘plastikos“ što bi u prevodu značilo “oblikovanje”  Plastične hirurške operacije su praktikovane čak od vremena Indijske i Rimske civilizacije pre vekova.

Šta je estetska hirurgija / rekonstruktivna hirurgija?

Estetska hirurgija se primenjuje za preoblikovanje normalnih struktura tela radi poboljšanja izgleda i samopouzdanja osobe. Ali ona nikada ne može vratiti vreme; ne može stvoriti novo “Ti”. To može biti samo pozitivan doprinos izgledu i omogućiti da se osećate dobro.

Rekonstruktivna hirurgija uključuje operacije, traume, infekcije, tumore ili druge abnormalnosti koje se javljaju u telu usled kongenitalnih i razvojnih poremećaja, operacija se radi radi postizanja normalnog izgleda i funkcije.

Estetika                       Presađivanje kose           Rekonstrukcija

– Estetika lica                    – Estetika nosa           -Operacija obnove i rekonstrukcije
– Estetika ušne školjke    – Estetika grudi          – Operacija ruke
– Istezanje lica                  – Estetika tela             – Opekotine
– Mezoterapija            – Frakture lica

Diabetične rane

  • Istezanje stomaka
  • Liposukcija
  • Laser lipoliza
  • Botox fileri

 

 

Recent Posts

Leave a Comment